Ofertas

Ofertas en curso o publicadas por la Agencia de Colocación

Fecha Título Localidad Vacantes Estado
24/03/2021 Administrativo/a finanzas
Buscamos una persona que se incorpore a nuestro departamento de Finanzas.
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
24/03/2021 Tecnico de Campo IT
Se precisa técnicos en telecomunicaciones para instalar, y reparan aparatos que funcionan con tecnología de las comunicaciones y redes informaticas.
BARCELONA 2 Activa Ver oferta
17/03/2021 ADMINISTRACIO-COMPTABLE
Asessoria fiscal comptable.
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
17/03/2021 Consultor/Programador
Consultor / Programador
BARCELONA 2 Activa Ver oferta
15/03/2021 TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A
Cerquem un tècnic/a informàtic/a per tasques de HelpDesk, Suport tècnic, d'Office i altres programaris als usuaris
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
06/03/2021 Auxiliar Contable
Se requiere auxiliar contable para dar apoyo al área contable y fiscal, realizando tareas de contabilidad (contabilización de facturas emitidas/recibidas, de nóminas, de operaciones financieras de compra/venta de acciones y conciliaciones bancarias, entre otras), a través del software A3ECO en las empresas encomendadas, gestiones en organismos como la AEAT, Seguridad Social o Registro Mercantil, así como gestión del archivo documental y confección de la facturación de la empresa.
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
05/03/2021 ADMINISTRATIU GESTIÓ DE COMANDES I AJUDANT DEL DEPARTAMENT DE POSTVENDES
Som una empresa de mobiliari de Cuina que ens dediquem al suministre i muntatge de mobles i electrodomèstics a obres i particulars. Busquem un noi amb nocions d'Excel per fer comandes d'electrodomèstics a proveïdors, seguiment i gestió d'entregues. També ha de realitzar tasques de gestió d'horaris (trucades a propietaris) ajudant al departament de postvenda. També haurà de fer tasques de recepció i preparació de material al nostre magatzem.
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
08/02/2021 ADMINISTRADOR/A DE SISTEMES
El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) busca preferiblement dos/dues graduats/ades o enginyers/res en l’àmbit TIC (o equivalent) interessats/ades en l’administració de sistemes per integrar-se dins de la Unitat d’Operacions i Ciberseguretat, per dur a terme les següents tasques: • Participar en la implementació de la infraestructura i serveis en núvol. • Administrar bases de dades. • Participar en la implementació d’eines de suport a la docència com ara virtualització d’aplicacions i d’escriptoris. • Participar en la implementació d’eines de disc en núvol en entorns acadèmics i de recerca. • Resoldre incidències de l’Equip de Resposta a Incidents de l’Anella Científica. • Resoldre incidències associades als serveis i projectes del CSUC. • Participar en els projectes de la Unitat en l’àmbit de la informàtica en núvol i la ciberseguretat, així com possibles projectes d’innovació d’àmbit europeu. • Supervisar i garantir l’operació del centre de processament de dades (CPD). • Proporcionar suport tècnic en l’entorn corporatiu. • Realitzar altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball. Els requisits d’aquest lloc de treball són els següents: • Graduat/ada, enginyer/a en l’àmbit TIC (informàtica, telecomunicacions, electrònica...) o equivalent. • Català (nivell C de la Direcció General de Política Lingüística o equivalent), castellà i nivell mig d’anglès. • Coneixements en l’administració del sistema operatiu GNU/Linux. • Coneixements en l’administració de servidors web i d’aplicacions. • Coneixements en l’administració d’eines de monitorització i d’automatització. • Coneixements en l’administració d’eines de backup i d’emmagatzematge. • Coneixements de plataformes d’orquestració IaaS. S’ofereix: • Condicions laborals avantatjoses per conciliar la vida laboral i familiar, horari d’entrada flexible, jornada laboral de 37,5 hores setmanals, jornada contínua de 35 hores de mitjans de juny a mitjans de setembre, teletreball, vacances d’estiu, dies de descans per Nadal i Setmana Santa... • Sou de 24.458,70 - 26.762,12 € bruts anuals en 14 pagues (a determinar segons l’experiència del/de la candidat/a). • Contracte laboral temporal d’interinitat, amb un període de prova de 2 mesos.
BARCELONA 2 Activa Ver oferta
01/02/2021 Contable
Administración de Fincas necesita incorporar un Contable en su departamento. El objetivo de este puesto es principalmente la asistencia contable a los oficiales del departamento de horizontal: facturas, pagos, calculando liquidaciones, haciendo reclamación de deuda, contactando con proveedores
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
17/01/2021 ADMINISTRACIO I SUPORT COMPABLE
-DESENVOLUPAMENT DE LA GESTIÓ ADMINISTRATIVA DIÀRIA DE L ´ACTIVITAT -DESENVOLUPAMENT DE LA GESTIÓ DE FACTURACIÓ AMB LS APLICACIONS PRÒPIES -RELCIÓ DE GESTIONS PRÒPIES DE L´ACTIVITAT AMB CLINTS I PROVEIDORS -GESTIÓ COMPTABLE BÀSICA;ASSENTAMENTS/LIQUIDACIONS/BALANÇOS -TASQUES D´OFIMÀTICA -GESTIÓ DOCUMENTAL I ARXIU PRÒPIA DE L´ACTIVITAT *CONEXEMENT DELS PRINCIPIS COMPTABLES *EXPERIÈNICA PRÈVIA COMPTABLE I DE GESTIÓ *CAPACITAT D´ATENCIÓ,CONCENTRACIÓ I APTITUD ANALÍTICA *SENTIT DEL COMPROMÍS I LA RESPONSABILITAT *PERSONA RESOLUTIVA amb el que el concepte implica ---HORARI DE TARDES ---REMUNERACIÓ: SEGONS CONVENI I EXTRA SEGONS VALÚA PERSONAL BARCELONA
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
05/03/2020 Programador con capacidades de product analyst
Programador con capacidades de product analyst
SANT JOAN DESPI 1 Activa Ver oferta
05/03/2020 Auxiliar administrativo para nuestra Sede en Barcelona
Buscamos incorporar un auxiliar administrativo para nuestra Sede de Barcelona, desempeñará tareas de atención y recepción de clientes, clasificación y archivo de documentación y apoyo a los letrados.
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
03/03/2020 FISCALISTA CONTABLE
Asesoría Fiscal en Barcelona precisa de un perfil técnico fiscal. Contrato indefinido, jornada completa, horaria de 9-14 y 16-19 (o 15-18h) viernes de 9-14h
BARCELONA 1 Finalizada Ver oferta
02/03/2020 Administrativa/o proveedores y clientes
Administrativa/o proveedores y clientes
BARCELONA 1 Activa Ver oferta
26/02/2020 ADMINISTRATIVO CONTABLE
TRABAJOS PROPIO DE UN AUXILIAR ADMINISTRATIVO, ATENCION TELEFONICA Y GESTION CONTABLE DE NUESTROS CLIENTES. CONOCIMIENTOS EN EXCEL Y EN PROGRAMAS CONTABLES (PREFERENTEMENTE CONTASOL)
BARCELONA 2 Finalizada Ver oferta
Página 1 de 11